неделя, 2 март 2008 г.

My dear 8-BIT-VIDEO-KID generation ,

"YOU ARE WHAT YOU LOVE , NOT WHAT LOVES YOU"
Heartsrevolution



Това е поредния манифест , на поредната натрапчива вманиаченост ,която на свой ред произлиза от най-съкровените ядра на информационната ера даващи на нашата армия от обсесив-компулсив мета-соулджърс , чаровната възможност да подхранват болното си въображение посредством чуждите такива ( респективно поне толкова ако не и по-болни)

С други думи , деца , не се страхувайте от делюзиите за величие,услужливо класифицирани като психично заболяване от правителството,илюминатите,луминисцентите...простите фенерджии , зона 51 , студио 54 , класна стая 402 и пр. .... всеки от нас е красив уникален избран и има филм за него който се върти 24/7 по вселенската телевизия , която Абсолюта гледа всяка вечер като се прибере от работа и си направи ядене в микровълновата.
Нещо повече , можете да правите квото си искате.Можете да вземете кредит от банката и да си купите мега луксозен камион за сладолед с който да пропагандирате вашата DIY-God същност ЕТО ТАКА Можете ( но с относителен успех ) смело да заявите пред белгийската полиция "watashi wa kira des(u)" ,като преди това предвидливо убиете някого в някой забутан парк за да сте достоверни, имитирайки очарователен аниме герой ,който от своя страна се мисли за Бог (а копи оф а копи оф а копи ) .... а имате и опцията да циклите с часове тук и да търсите скритите неща из сектантско-вълшебните лилаво-черни картинки,под звуците на мелодийка която ви връща поне 15 години назад в емоционалното ви развитие (на първата картинка се отваря и затваря менюто после се кликва върху хвърчилото преди да изчезне и се появява "?" , цъкнете shift и ? и .... става много интересно )

Вие сте 8-бит-видео-кид дженерейшън ... можете всичко , не спите , ядете само храни в опаковки и вече не си спомняте естествения цвят на косата си.Най - анонимните и най- необщочовешките възможни.You all wanna fuck yourselves and rape the world.
Искам да съм една от вас.
"Hi my name is Sailor May and I've had delusions of grandeur since I was five"
all together : "Hi-i-ii Sailor Ma-a-y"

2 коментара:

Imag0 каза...

изпитвам нещо много пеперливо горчиво като го чета така.. точно на време дойде!ей така се пръскам сега Май мил Май :) това с косата и опаковките и микровълновата.. ша рива.. много ме напъва .. вбунтарясвам се.. сериозно..като някакъв манифест на неразбраното ... и като се видим утре в даскало пак ше ми е криво,че не си такава квато си тук. Май много те обичам :)

Cherry Frou Frou каза...

и аз те обичам мила миро
вбунтарясването му е майката , еманации тряа да има
ще дойде ден когато всичките самоличности на Май ще се слеят в една шизофренична времево пространствена амалгама
мцуах