сряда, 9 януари 2008 г.

All About Cherry Frou Frou

Това няма да бъде една от онези очарователни постмодернистични,отрицаващи истории от първо лице единствено число,пълни с манифестации на невероятен бунтарски дух подкрепен от метафизически контролируеми проекции на ултра мега великия в последствие Аз който може всичко,но си лежи на изкорубения зелен диван и гледа сапунката в 11 по бтв / зона спорт (моля зачертайте грешния отговор) ...всъщност и за всеки друг Аз независимо какво гледа по телевизията ,при положения че открива себе си в горните характеристики/чувства се по скоро интелектуално стимулиран отколкото объркан от изречения с две и повече думи с четири и повече срички /мрази делфини / вярва че вторника не е политическа конспирация (огради верният отговор)....емиии сори момчета и момичета ,тоя блог не е и за вас .... щото е за мен .Тъпо саркастично изречение .Тъпо изречение затапващо тъпото саркастично изречение .Нещо тъпо в две думи (само за да направим плавен преход към следващия абзатц .

Аз виждам армия от космически мармузетки пъплещи по склоновете на стройните нищо неподозиращи държавни,системни и всякакви други структури .... обезумяли те(мармузетките ) изгарят отпечатъците на ръцете си с преси за коса и неуморно забъркват в големи зелени вани червило с цианкалий във всички актуални за сезона оттенъци на стария холивудски блясък.Всичко това с две велики стратегически-идеологически цели : първо гримирането се превръща във просветляващ ниър дет експириънс и второ - отучавате се от неестетичния навик да си изяждате гланца с аромат на прасковки и пъпеши . Да не говорим за неимоверно увеличилото се страхопочитание към изречението "Имаш червило по зъбите,муци ."
Мислите си че сте в безопастност , лъжете се.Наистина ли си мислехте , че имена като bombshell и frou-frou са плод на средностатистически относително здравомислещ ум на някой козметик , горкичките , няма страшно ... само запомнете червено-цианкалий, прасковено - рицин , бежово- обеднен уран ..... бел. ред. видя ли бе мамо , а ти си мислеше че анархията няма как да стигне и до каталозите на орифлейм (тук има грозна емотикона която маха на камерата )

във следващия пост очаквайте Неополд и Кранк .... атеншън вюуър дискрешън из адвайзд

3 коментара:

murder tramp каза...

брадърс,кефи муци,шта следим.

Imag0 каза...

Първо да те поздравя
Второ да те поругая
Трето и по-обширно относно безграничната ти бездарност да пшишеш малки кратки смислени изречения и МОЛЯ ТЕ слагай тук там запетаи,за да прихвана поне малко от смисъла!
Малъкий Император Май 1ви.. никога не забравяй кой те титолува!
и последно- кои са Кранк и Неополд?

Cherry Frou Frou каза...

Не се гаврете с императора ... склонна съм да вярвам че дори Цезар не е ползвал запетайки , това се нарича пост-модернизъм драги мои (друг е въпроса дали в латинския има запетаи ) но пък слагам много скоби за да знаете къде е важно да се чете
Кранк е познат в средите на май спейса като съвсем не масонски ,депресиран ,хуманоиден заек ,алкохолик ,който отвлича хора и яде хартия а за Неополд... все още никой нищо не знае .... и не съм муци !!!!!